Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en voor de chatfunctie. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Finance Navigator

Start up voor start ups

Finance Navigator is een platform waar startups en investeerders elkaar kunnen vinden, daarnaast helpt het startups financieel gezond te blijven door middel van een dashboard met professioneel advies. Dit onderscheid wordt ook gemaakt in het prototype. In deze fase wordt nog voornamelijk gefocust op de start up kant. Met mijn rol als UX-designer heb ik een Minimum Viable Product (MVP) ontwikkeld en aan de hand van usertesting verbeterd.

Aan de hand van de bestaande design mock-ups heb ik de flow opnieuw ontworpen. Zo werd ook duidelijk welke onderdelen er nog miste om het uiteindelijke prototype compleet te maken.

Het prototype is met iteraties verbeterd aan de hand van usertesting. Zo werd duidelijk welke onderdelen op het dashboard moeten worden getoond en welke onderdelen van het volledige dashboard bij elkaar moeten staan.

Uiteindelijk is er een interactief prototype uitgekomen dat daadwerkelijk met de ingevulde data financieel advies kan geven. Bekijk de video van het MVP hieronder.

“At the early stages of our product (EY Finance Navigator) we were validating features, pricing and design with our potential customers. Casper helped us develop a clickable prototype, which we used to test with startups and to observe customer behavior. This enabled us to focus on the right product roadmap and further develop and grow a tool that we are now offering online. Casper is easy to work with, creative and made sure to deliver the clickable prototype in time and according to specifications. Thanks for your work at the time!”

Alexandros Matthiessen

Founder @ EY Finance Navigator